Informatie kampen

In de zomervakantie plannen wij muziekinitiatiekampen voor kleuters. Daarnaast orgeniseren wij regelmatig een buitenlandse orkeststage voor jongeren of een intern of extern muziekkamp in Gent.

Alle kampen worden begeleid door professionele en enthousiaste leerkrachten en muzikanten van V.E.M.vzw. Op de kleuterkampen worden de jongsten ondergedompeld in de wondere wereld van "Muziek". (zie ook "initiatie") Op een muziekkamp od stage worden dagelijkse repetities in kleinere en grote ensembles afgewisseld met sport, spel en ontspanning. Alle activiteiten zijn grondig pedagogisch en didactisch onderbouwd en leunen aan bij de leeftijd en de leefwereld van de deelnemers.

V.E.M. kiest resoluut voor kleinschaligheid en exclusiviteit. Bij de externe kampen worden de kinderen onderverdeeld in kleine leeftijdsgroepjes. Elke deelnemer voelt zich meteen thuis in de huiselijke lokalen van V.E.M.vzw en de bijhorende stadstuin! Voor de internaatskampen en de orkeststages zoeken we comfortable verblijfplaatsen in binnen- of buitenland waar de deelnemers zich ook meteen thuis voelen en waar veel randactiviteiten mogelijk zijn naast de repetities. Het vooropgestelde max. aantal deelnemers wordt nooit overschreden. Er snel bij zijn is dus de boodschap!

De activiteiten op de externe kampen beginnen om 9u en duren tot 16u. Er is opvang voorzien vanaf 8u en tot 17u. Praktische info over de internaatskampen wordt aan de betrokkenen mee gedeeld. Voor data, prijzen en leeftijden zie overzicht.

INSCHRIJVEN kan door naam, adres, tel.nr. en geboortedatum + naam kamp te mailen naar info@vem.be. Na ontvangst van het gevraagde voorschot op rek.nr. BE08 2900 5209 7913 van V.E.M.vzw krijgt u een bevestiging van de inschrijving. Vergeet dus niet om bij de inschrijvingsmail meteen ook het voorschot te betalen! U krijgt daarvoor geen aparte mail toegestuurd. Let op: dit voorschot is niet terugvorderbaar bij annulering. Het resterend bedrag voor de kleuterkampen dient betaald te zijn tegen de vooropgestelde datum. Indien de betaling niet tijdig gebeurt, wordt uw plaatsje door gegeven aan een kandidaat op de wachtlijst. Zie ook "praktisch".